Accessories

The Window Socket nudi elegantno rješenje za iskorištavanje solarne energije. Prozor koristi kao utičnicu.

Ljudi, vjerovali ili ne proljeće je. Iako vremenske (ne)prilike pokazuju suprotno, proljeće je tu. Ukoliko ne možete uživati u prirodi jer kiša i snijeg to ne dozvoljavaju, možete razmisliti o preinakama u stanu kako bi proljeće doveli u svoj dom.

Još niste odlučili kako urediti Vaš dom za uskršnje blagdane? Nekoliko zanimljivih detalja unijeti će blagdansko raspoloženje i to uz malo truda i gotovo ništa izdataka. Ono što morate je potrošiti malo vremena i pretražiti podrume, dvorište, obližnji šumarak u potrazi za komadima uz pomoć kojih ćete stvoriti rustikalni Uskrs.

Uskršnja trpeza tradicionalnog je karaktera barem što se tiče delicija koje se nalaze na njoj. Uz tradicionalnu šunku,slatki kruh i kuhana jaja nije naodmet osvježiti stol simpatičnim tematskim dekoracijama koje obiluju prekrasnim bojama i donose proljeće u Vaš dom.

Ove godine Uskrs je vrlo rano. Ukoliko još nemate ideju kako tematski dekorirati dom, trpezu za uskršnji doručak , slijede simpatični prijedlozi.

Božić je vrijeme kada je sve dozvoljeno, naravno kada je riječ o ukrašvanju. Dopušten je i teški kič, čak i onaj neukusni koji će nas i nasmijati, no ljubitelji elegancije neće se složiti s nama.

Božićni ugođaj zaista je nešto prekrasno, još ako tome dodamo notu rustikalnog i na taj način uplovimo u čari djetinjstva i u bakinu kuću za vrijeme božićnih blagdana, ugoda i pozitivne emocije su zagarantirane.

Bundeva je savršena za dekoriranje vašeg stola bez obzira da li je riječ o uobičajenoj večeri ili Halloweenu.

Sitnice čine život, tako i sitni detalji daju atmosferu našem domu. Vikend je pravo vrijeme za uživanje. Nakon ručka i šetnje zasucite rukave i u suradnji s klincima ispunite dom smijehom, kreativnošću i u konačnici lijepim dekorativnim predmetima.

Gdje smjestiti šalice? U ormarić? Zvuči otrcano?


«Početak«123»Kraj»
Stranica 1 od 3