Arhitektura

Ova kuća (spomenik? svemirski brod?) nalazi se u Australiji a dizajnirala ju je tvrtka Charles Wright Architects.

Energetska efikasnost je definitivno glavno obilježje ove upečatljive škole koja se nalazi u Los Angelesu.

Projekt pod nazivom "The Glass House" engleskog AR Design studija spojio je tradicionalno s modernim staklenim produžetkom.

Radisson Blu Riverside hotel u Gothenburgu u Švedskoj ističe se svojim dizajnom za koji je zaslužan dvojac iz Stockholmskog studija „Doos Architecs“.Moderan udoban interijer koji se poigrava kombinacijom drva, željeza i bakra na trenutke daje izgled „steampunka“.

Arhitektonski ured Christopher Simmonds stvorio je remek djelo smješteno u Ottawi. Pogled kao glavna misao vodilja i prostori neophodni za glavne životne potrebe proizveli su moderan hedonistički hram.

Studio Abaton iz Madrida kamenu kuću u selu u zapadnoj Španjolskoj pretvorili su u savršenu kuću koju mnogi mogu samo sanjati.

Fletcher Hotel s četiri zvjezdice, novi je hotel koji svojim izgledom krasi već ionako prelijep Amsterdam. Za jedinstveni šarm interijera zaslužan je KOLENIK eco chic design. Hotel je otvoren za javnost 11. siječnja ove godine. Eko - chic stil pretendira prirodnim, jedinstvenim materijalima koji zrače luksuzom i toplinom.

CasasNaAreia u Portugalu je prekrasna kuća za odmor temeljena na transformaciji starih zidanih zgrada u nove suvremene strukture. Objekt pruža iskustvo življenja u prirodnom okolišu koji omogućuje da isprobate fizičku i psihičku blagost života usklađenog s prirodom.Za renoviranje kuća korišteni su prirodni materijali koji se nalaze na lokaciji što pruža posebnu ljepotu.

Paula Ables Interijeri zaslužni su za dizajn interijera kuće/vile u poznatoj i ekskluzivnoj španjolskoj četvrti Oaks u Austinu, Texas, USA. Kako sam dizajner kaže stvoren je suvremen dom za mladi par koji je idealan za početak obiteljskog života. Udobnost i nisko održavanje ključni su i nit vodilja u projektu kuće.

Vila na plaži vjerojatno je nedosanjani san većine. No, neki sretnici poput vlasnika ove vile svoj san sanjanju i to svakodnevno.
«Početak«1234»Kraj»
Stranica 1 od 4