Vrhunska prerada kolibe u uredski prostor
 
veličina fonta smanji veličinu fonta povečaj veličinu fonta
Ocijenite sadržaj
(0 Glasova)
Šteta što nemamo fotografije ove građevine prije nego što je pretvorena u vrhunski poslovni prostor koji jednostavno pršti kreativnom energijom, jer nas baš zanima kako je ovo prije moglo izgledati. No, praktički je nebitno, jer je krajnji rezultat toliko dobar da želimo jednu ovakvu kolibicu za našu redakciju.

Suprotno standardnom stereotipu u gradnji poslovnih prostora koji teži ka visini i grandioznosti, ovaj koncept ide u totalnu suprotnost. Svojim oblikom i materijalima korištenim pri izgradnji, ovom prostoru koji je namijenjen za rad daje jedan prijateljski, kućni osjećaj koji sigurno pridonosi opuštenoj radnoj atmosferi i kreativnosti ljudi koji obavljaju svoje svakodnevne poslove u njemu. Sigurni smo da velika staklena površina koja zamjenjuje cijeli prednji zid takvoj atmosferi samo još doprinosi, jer kroz nju puca pogled na netaknutu prirodu, što je sasvim sigurno prava rijetkost u današnjim poslovnim prostorima.

Nicolas Tye Architects | www.nicolastyearchitects.co.uk

barn1

barn2

barn3

barn4

barn5

barn7

barn8

barn9

barn10

barn11

barn12

barn13

barn14

barn15

barn16

barn17

barn6w

barn6w2
foto © Nicolas Tye Architects
Dodatne Informacije