Kuća iz snova na Tajlandu
 
veličina fonta smanji veličinu fonta povečaj veličinu fonta
Ocijenite sadržaj
(4 Glasova)
Nalazimo se u vrlo nezgodnom položaju. Već nekoliko puta ove godine smo nekoliko kuća proglasili kućama godine, a sada smo naletili na jednu koja suvereno stoji na prvom mjestu iznad svih, te stoga obećajemo kako se nećemo više razbacivati terminima "najbolja", "najljepša" itd.. Ponizno se posipamo pepelom i pozivamo vas da provjerite kako izgleda jedna od najljepših kuća koje smo ikada vidjeli.

O ovoj građevini ne planiramo trošiti riječi, osim što ćemo navesti nekoliko "tehničkih" podataka koji se vežu uz nju. Površina ove kuće koja se nalazi na Tajlandu iznosi 739 m2 a terase koje okružuju kuću pokrivaju čak 796 m2. Unutra se nalaze četiri spavaće sobe sa pripadajuća četiri kupatila, kuhinja, blagovaona, dnevni boravak, sauna, unutarnji (i vanjski) bazen, vinski podrum i prostorija za kino projekcije. Kuća se nalazi na šumovitom obronku i ima prekrasan pogled na ocean i vlastitu plažu. Napomenimo i da je kuća na prodaju - cijena iznosi 8.66 milijuna dolara.
Ukoliko (kao i mi) trenutačno niste u mogućnosti izdvojiti toliku količinu novca, predlažemo vam da svejedno uživate u fotografijama koje su vam ponuđene malo niže.

t1

t2

t3

t4

t5

t6

t7

t8

t9

t10

t11

t12

t13

t14

t15

t16-1

t16Dodatne Informacije
nazad na vrh