Eksterijeri

Ležaljke su klasika, o krevetima nećemo ni govoriti. Spojimo li krevet i ležaljku dobivamo dobitnu kombinaciju za ljetno opuštanje na terasi ili u dvorištu. Predstavljamo njegovo veličanstvo Viseći krevet.

Imate kuću s ravnim krovom ili živite u zgradi? Pravo je vrijeme da uredite mjesto za uživanje upravo na tom ravnom krovu Vaše kuće ili ukoliko imate normalne i simpatične susjede, udružite snage i stvorite mjesto za druženje i uživanje u ljetnim večerima koja se bliže na krovu zgrade.

Ukrašavanje dvorišta i ulaznih vrata daje jedan nevjerojatan ugođaj ne samo ukućanima nego i prolaznicima i gostima. Naravno, pozitivno djelovanje moguće je uz uvjet da je dekoracija oku ugodna. Slijede prijedlozi kako ukrasiti dvorište , a što je najvažnije prikazane dekoracije možete uz malo mašte i spretnosti napraviti i sami.

LEGO kockice prava su radost i nadahnuće. U nastavku pogledajte neke od primjera.

Jeste li ikad prošetali dvorištem svoga susjeda i puknuli od ljubomore jer je njegovo dvorište nalik dvorištu iz nekog fancy časopisa?! Ili nije ni vaš susjed prepun mašte i vremena kao ni vi? U oba slučaja evo jednostavnih prijedloga kako da vaša okućnica zablista, možete predložiti i susjedu pa udružite snage i uredite svoja dvorišta.

Crystal Lagoon, koji se nalazi u San Alfonso del Mar resort u Algarrobo  Čile, najveći  je svjetski otvoreni bazen koji se prostire na više od pola milje i napunjen je sa  66 milijuna galona vode. Ogroman  bazen, postavljen duž obale, veći je od 20 olimpijskih bazena. 1000 metara dugačak bazen i 115 metara dubok, drži Guinnessov svjetski rekord kao najveći na svijetu.

Posljednji udisaji toploga zraka, mirisa ljeta, soli na koži... Ljeto se bliži kraju a za njim ostaju predivne uspomene i po još koja prilika za kupanje.  No neki su odlučili da užitak kupanja i osjećaj morskog beskraja pretoče u svoje bazene.
Ovo prekrasno dvorište rad je ruku (i umova) genijalaca iz australske tvrtke Eckersley Garden Architecture. Osim slika eksterijera, u galeriji se nalazi i nekoliko slika interijera sa pogledom na dvorište gdje možemo vidjeti savršen spoj unutarnjeg i vanjskog prostora koji zajedno čine prekrasnu cjelinu međusobno odvojenu tek staklenim zidovima.
The Leaf kolekcija je posljednji uradak dizajnera tvrtke Dedon. Kao što i samo ime sugerira, ležaljka je izrađena u obliku lista, a dolazi u dvije veličine - za jednu i dvije osobe. Oba modela izrađena su od posebnog ručno pletenog materijala pod nazivom Hularo. Materijal je ekološki nastrojen te ga je moguće u potpunosti reciklirati.
Powerfall je proizvod koji je izašao iz kreativne radionice tvrtke Zodiac Poolcare. Radi se o zaista prekrasnoj fontani/vodopadu koja osim vrhunskog vizualnog efekta pruža i zvučnu kulisu koja može pomoći pri stvaranju romantične ili relaksirajuće atmosfere. Osim što pruža sve navedeno, služi i za filtraciju bazenske vode, što je osim estetske dopadljivosti čini i iznimno korisnom.
«Početak«12»Kraj»
Stranica 1 od 2