Jednostavni trikovi za uređenje dvorišta
 
veličina fonta smanji veličinu fonta povečaj veličinu fonta
Ocijenite sadržaj
(25 Glasova)

Jeste li ikad prošetali dvorištem svoga susjeda i puknuli od ljubomore jer je njegovo dvorište nalik dvorištu iz nekog fancy časopisa?! Ili nije ni vaš susjed prepun mašte i vremena kao ni vi? U oba slučaja evo jednostavnih prijedloga kako da vaša okućnica zablista, možete predložiti i susjedu pa udružite snage i uredite svoja dvorišta.

Kao prvo, ne zaboravite da prekrasan krajolik počinje s prekrasnim travnjakom. Ovisno o vrsti trave koja raste oko vaše kuće, to je lakše reći nego učiniti. Kako bi vaš travnjak bio zeleniji provijerite navodnjavanje i koristite prirodna gnojiva.

Sljedeći korak neka bude dodavanje boje sadnjom više vrsta cvijeća. Ništa ne poboljšava izgled dvorišta kao nekoliko svijetlih cvjetova. Uzmite si vremena kako bi naučili o različitim vrstama i odaberite onu koja će najbolje napredovati u klimatskim uvjetima u kojima živite.

Nakon bojenja cvijećem oblikujte svoje grmlje. Obraslo ili zapušteno grmlje oko kuće može oduzeti od atraktivnosti vašeg doma.

Na kraju, dodajte koji ukrasni predmet, ali nemojte pretjerivati kako ne bi izgledalo natrpano i skrenulo pažnju s uređenog travnjaka i lijepog cvijeća.

backyard-lawn-with-stone-stairs
Shingle style home in Hanover NH / by Smith & Vansant Architects

Mediterranean-green-and-lush-garden-design-with-detailed-shrubbery
Santa Monica Green Garden / by {environmental concept}

rural-hillside-residence-landscape-design
Front Ridge Residence / by Matthew Cunningham
Dodatne Informacije
nazad na vrh