Interijeri

Ovo je Google-ov novi kampus koji se nalazi u Dublinu i glavno je sjedište tvrtke za EU. Prostire se na čak 47.000 m2 a u njemu rade zaposlenici iz 65 zemalja.

Objavljeno u Interijeri |

Donosimo vam 50 slika prekrasnih kupatila koja su nastala u režiji talijanske tvrtke Cerasa. Kupatila zrače luksuzom i atmosferom koju možete pronaći samo u SPA oazama.

Objavljeno u Interijeri |

Bauwerk parket i dizajnerica Virginia Maissen pokazali su kako nova generacija parketa treba izgledati.

Objavljeno u Interijeri |

Sezona se bliži. Odlučili ste se baviti turizmom ili ste već stari lisac u poslu. Bez obzira na iskustvo, ukoliko vaš apartman nije sređen poput cvjetića vrijeme je da se pokrenete.

Objavljeno u Interijeri |

Kuhinjski otok dio je koji treba rasteretiti radni prostor. Komad koji kuhinju može povećati, točnije njenu iskoristivost, ali ukoliko mu nije pažljivo odabrano mjesto može onemogućiti kretanje po kuhinji i zakrčiti prostor.

Objavljeno u Interijeri |

Kreirajte vlastiti intimni kutak za opuštanje. Užurban tempo života više no ikada iziskuje usporavanje. Tijelo i um odavno su u „crvenom polju“, alarm na sve strane. Obratite pažnju na znakove koje vam vaše tijelo šalje i upozorava vas da mu treba mir, samoća, samo vi i nitko više. Kreirajte prostor u svom domu koji će vam biti dnevna oaza za meditaciju i opuštajuće tehnike.

Objavljeno u Interijeri |

Obnova kuhinje je skup poduhvat koji zahtijeva spretne ruke s osjećajem za detalje. Ukoliko razmišljate o novoj kuhinji ili o preinakama koje će unijeti osvježenje nema potrebe za strahom i dizanjem kredita. Uz nekoliko savjeta moći ćete i Vi uz malo novaca i malo truda imati novu kuhinju.

Objavljeno u Interijeri |

Poznat Vam je osjećaj opuštanja ispred akvarija? Jednostavno se zagledate u prekrasne ribice koje se svojim neodoljivim šarenilom kreću kroz vodu i vode Vas u bezbrižno ljeto toliko uvjerljivo da možete osjetiti toplinu sunca na tijelu.

Objavljeno u Interijeri |

Minimalizam u kombinaciji s vintage i shabby chic stilom dobitna su kombinacija pri uređenju prostora. Pogledajte vrhunski sklad stana koji se nalazi u Stockholmu.

Objavljeno u Interijeri |

Kuhinja je prostor koji najčešće zahtijeva pločice. Odabir pločica nemojte prepustiti slučaju ili izboru pločica koje se nalaze trenutno na akciji. Pločice nećete mijenjati, barem ne tako često, stoga pomno razgledajte ponudu i raspitajte se o njihovoj kvaliteti.

Objavljeno u Interijeri |
«Početak«123456»Kraj»
Stranica 1 od 6