Kako izgleda stan dekoratera?
 
veličina fonta smanji veličinu fonta povečaj veličinu fonta
Ocijenite sadržaj
(3 Glasova)
Odgovor nudimo odmah. Jan Eleni Lemonedes je dekoraterka interijera sa prebivalištem u New Yorku. Po prvi put su reporteri dobili dozvolu za ulazak u njen stan, kako bi doznali kako izgleda interijer hvaljene dizajnerice koja je stanove dekorirala mnogim poznatim osobama iz velike jabuke.

Ove slike vam govore puno više nego što ćemo vam mi moći ispričati, ali vam možemo u par kratkih natuknica reći nešto o povijesti ove dizajnerice: Jan je karijeru počela sa malom trgovinicom rabljenog namještaja u koju je "trpala" sve što bi joj zapelo za oko, a nije se ustručavala ni zavrnuti rukave i poneki komad namještaja obraditi redizajnirati prema svojim željama. Nije prošlo puno vremena i na vrata su joj zakucali čelnici tvrtke ABC Carpet + Home koji su joj ponudili mjesto u timu dizajnera te priznate tvrtke. Nakon nekoliko godina u obitelj stiže prinova, i Jan se odlučuje na podužu pauzu i posvećivanje svog vremena svojem djetetu. No, kao što to obično biva kod kreativnih ljudi, vrag joj nije dao mira i odlučuje se na otvaranje vlastite tvrtke koja će se baviti uređenjem interijera dječjih prostora. Preko noći postala je hit u New Yorku, a klijenti su je molili da uredi ne samo sobe njihove djece, već i cijele stanove, što je brzo dovodi do današnje reputacije vrhunskog dizajnera interijera.

Donosimo vam slike njezinog stana, a vi sami procjenite zaslužuje li Jan biti u samom vrhu dizajnera interijera današnjice.

Jan Eleni Inc. | janeleni.com

eleni1

eleni1

eleni2

eleni3

eleni4

eleni5

eleni6

eleni7

eleni9

eleni10

eleni11

eleni12
foto © Jan Eleni Inc.
Dodatne Informacije