Namještaj


Predstavljamo vam kadu kojoj glavnu i jedinu inspiraciju predstavlja viseća ležaljka. Izrađena je od karbona koji osim izrazite čvrstine i male težine daje i vizualni dojam pletene ležaljke.

Objavljeno u Namještaj |

Kažu da je drevna tradicija kvalitetnog kineskog rezbarenja drva izgubljena umjetnost. Ekipa iz tvrtke Hong Kong Stunt Team odlučila je uskrsnuti tu tradiciju i napraviti prekrasan krevet u kojem je ručno izrezbareno čak 3000 savršeno okruglih rupa.

Objavljeno u Namještaj |

Talijanski dizajner Gaetano Pesce voli eksperimentirati s modernim materijalima kao što su pjena, smola ili silikon. Tijekom svog rada uspijeva stvoriti vrlo neobične predmete.

Objavljeno u Namještaj |
Ovogodišnje izdanje međunarodnog sajma Ambienta potaknulo nas je da unaprijed provjerimo što nas lijepog očekuje na Zagrebačkom Velesajmu. Prvo što je "upalo u oko" su novi proizvodi tvrtke Kvadra Design.
Objavljeno u Namještaj |

Elegantan stol inspiriran mitologijom pravo je remek djelo koje zaslužuje biti više od običnog stola.

Objavljeno u Namještaj |
Za većinu ljudi, osobito za one koji žive u malenim stanovima u kojima je gotovo nemoguće držati sve svoje stvari i imati savršene komade namještaja koji ne zauzimaju većinu prostora potraga za savršenim namještajem nije nimalo jednostavna. Osim što namještaj mora biti funkcionalan, vizualno privlačan, u ovom slučaju mora privlačiti i svojom veličinom. Kako potraga za takvim komadom namještaja ne bi nalikovala nemogućoj misiji, jedan iznimno pametan dizajner iz Latvije pronašao je idealno rješenje.
Objavljeno u Namještaj |
Sve više i više ljudi u cijelom svijetu odlučuje se za rad kod kuće, najviše iz vrlo jednostavnih razloga, jeftinije je a i komotnije. Dizajneri naravno razmišljaju o tome i stvaraju sve više različitih kolekcija namještaja namijenjenih upravo za kućne urede kako bi rad kod kuće bio još ugodniji.

Objavljeno u Namještaj |

Colico je jedan od vodećih proizvođača namještaja  u Italiji, svojom originalnošću i idejama postavljaju nove standarde na talijanskom tržištu već 90 godina. Danas, Colico proizvodi praktične i vizualno izazovne dijelove namještaja(u području interijera i eksterijera), koji plijene poglede znatiželjnih kupaca.

Objavljeno u Namještaj |
Iz Italije nam stiže nova kada koja svojim dimenzijama i modernim dizajnom jednostavno oduzima dah. Thais Art whirlpool je najnoviji uradak dizajnera iz tvrtke Blubleu koja već godinama postavlja standarde u dizajnu kada i tuš-kabina. Kao što smo već rekli, Thais Art je kada vrlo "velikodušnih" dimenzija - 235x215 cm što je čini kadom za dvoje ili više...
Objavljeno u Namještaj |
Iz talijanske tvrtke Natuzzi stiže nam nova high-tech kutna garnitura koju osim ljepote karakterizira i dodatna oprema koja se sastoji od priključka za vaš iPhone/iPod sa pripadajućim zvučnicima instaliranim u samu garnituru koja se odaziva na ime "Surround". Sigurni smo da će ova lijepa, udobna i tehnološki napredna garnitura moći uljepšati vaše trenutke odmora i relaksacije.
Objavljeno u Namještaj |
«Početak«123»Kraj»
Stranica 1 od 3