Elegantno rješenje za male stanove
 
veličina fonta smanji veličinu fonta povečaj veličinu fonta
Ocijenite sadržaj
(1 vote)
Za većinu ljudi, osobito za one koji žive u malenim stanovima u kojima je gotovo nemoguće držati sve svoje stvari i imati savršene komade namještaja koji ne zauzimaju većinu prostora potraga za savršenim namještajem nije nimalo jednostavna. Osim što namještaj mora biti funkcionalan, vizualno privlačan, u ovom slučaju mora privlačiti i svojom veličinom. Kako potraga za takvim komadom namještaja ne bi nalikovala nemogućoj misiji, jedan iznimno pametan dizajner iz Latvije pronašao je idealno rješenje.

Designed by Rolands Landsbergs, Boxetti je inovativni sustav koji stavlja funkcionalnost, napredne tehnologije i suvremenu estetiku minimalizma na vrhu svoje ljestvice prioriteta. Svaki od modula Boxetti je osmišljen kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Moduli se lako mogu pretvoriti u kompaktne čvrste blokove koji omogućuju neometan, udoban i uredan prostor.

Boxetti-expanded-room

Boxetti Lounge ima tri sjedala kauč s izmjenjivim blokovima. Kad nije u uporabi zatvoreni modul se može koristiti kao samostojeći sklopivi stol. Kauč je presvučen, prema odabiru u kožu ili tkaninu. Uređaj je također opremljen s malom dodatnim radnim prostorom koji se sastoji od stola i sjedišta koji se nalaze iza kauča.

Boxetti-Lounge-Unit-5

Boxetti-Lounge-Unit-6

Boxetti-Lounge-Unit-7

Boxetti Ručak je višenamjenski kuhinjski otok koji sadrži svu kuhinjsku opremu potrebnu za moderno življenje. Uređaj ima automatsku kliznu površinu koja otkriva ugrađeni  sudoper i slavinu. Iz sigurnosnih razloga klizna površina je opremljena senzorom kako bi se spriječilo automatsko zatvaranje. Radna površina sadrži prostor za posuđe i set kuhinjskih noževa. Uređaj je opremljen s pločom za rezanje od hrastovine, LED reflektorom , s dva sjedala, ima ugrađen  hladnjak i standardni set s policama i ladicama.

Boxetti-Kitchen-Unit-2

Boxetti-Kitchen-Unit-3

Boxetti-Kitchen-Unit-8

Boxetti-Kitchen-Unit-9

Boxetti-Kitchen-Unit-11

Boxetti Thrill je najsloženiji modul Boxetti zbirke. Sastoji se od TV-a s ugrađenim hi-fi audio sustavom. Daljinski upravljač automatski pretvara zbijenu jedinicu u zapanjujuće dizajniran objekt koji pruža visoku audio-vizualne kvalitetu.

Boxetti-TV-Sound-Unit-1

Boxetti-TV-Sound-Unit-3

Boxetti-TV-Sound-Unit-4

Boxetti-TV-Sound-Unit-5

Osim ovih zapanjujućih i genijalnih  komada tu je i spavaća soba i radni  modul koji se pridružio Boxetti kolekciji. Više informacija  može pronaći na web stranici Boxetti.com.

Dodatne Informacije