Uređaji

Hladnjaci su onaj dio pokućstva koji može uljepšati cjelokupan izgled kuhinje ili ga totalno uprskati. Za sve ljubitelje inovativnog izgleda, za one sa istinskim stilom evo prijedloga iz SMEG-a.

Objavljeno u Uređaji |
Uz tempo kojim danas tehnologija napreduje teško je zamisliti kakva nas sve čuda čekaju iza ugla. No, ponekad su to stvari koje nas svojom jednostavnošću i primjenjivošću iznenade do te granice da se zapitamo kako je moguće da to nitko do sada još nije izmislio?
Objavljeno u Uređaji |
Sigurni smo da svi vole jutro započeti sa dobrim novostima, a nova mašina za kavu koja se ovih dana našla na tržištu zove se upravo tako - Good News. Osim vrhunskog dizajna i navodno iznimne kvalitete kave koja izlazi iz nje, ovu mašinu krasi i pravi pravcati radio prijemnik koji je integriran u sam uređaj. Osim što će ukrasiti vašu kuhinju i skuhati vam dobru kavu, nekoliko dobrih melodija iz radio prijemnika vaše će jutarnje ispijanje kave zaista pretvoriti u "dobre novosti".
Objavljeno u Uređaji |
Morphy Richards je tvrtka koja se trudi korisnicima svojih proizvoda olakšati i uljepšati svakodnevne kućanske aktivnosti. Njihov najnoviji proizvod zove se Intellisteam koji služi kuhanju raznih obroka pomoću pare. Ne treba posebno naglašavati koliko je takva tehnika kuhanja zdravija od pripreme jela na ulju, a osim što ćete uz pomoć Intellisteama jesti zdravo, biti će to i raznoliki obroci jer ovaj sustav podržava kuhanje čak tri različita jela u isto vrijeme.
Objavljeno u Uređaji |
Sigurni smo da možete pronaći mjesta u svom domu za ovaj 41-inčni ekran, DVD player i 2.1 audio sustav koji uz pomoć Dolby® Virtual Speaker tehnologije funkcionira poput većih 5.1 sustava. Kako kažu na stranici proizvođača "Pojačivači performansi mogu predstavljati problem samo u profesionalnom sportu, ne i u sustavima za kućnu zabavu."
Objavljeno u Uređaji |
Veliki proizvođač kućanske elektronike LG je nedavno u prodaju pustio svoj novi 42-inčni LCD televizor koji uz izrazito privlačan dizajn i sliku bez obruba nudi i svu silu najmodernije tehnologije poput inteligentnog senzora koji procjenjuje uvjete osvjetljenja u prostoriji i automatski prilagođava svjetlinu, kontrast i ravnotežu boje kako bi se poboljšala kvaliteta slike, smanjilo naprezanje očiju i uštedio novac za električnu energiju.
Objavljeno u Uređaji |
Demy je prvi digitalni čitač recepata (barem proizvođač tako kaže) koji je uz to i otporan na kuhinjske uvjete poput povišenih temperatura, vlage i tekućina. U njega možete spremiti do 2500 recepata koje možete kategorizirati prema vlastitim preferencijama, a ukoliko vam neki od sastojaka nedostaje, Demy će vam ponuditi zamjenski sastojak.
Objavljeno u Uređaji |
Za sve vas, koji ste (kao i mi) odlučili svoj dom čistiti sa što manje ili čak nimalo kemikalija, predstavljamo proizvod koji površine čisti isključivo uz pomoć pare. Eureka Enviro Steamer osim čišćenja bez kemikalija štedi i na potrošnji električne energije jer se sve četiri mlaznice pare zagrijavaju pomoću samo jednog grijača. Vrućom parom garantirano ubijate sve bakterije i uklanjate i najtvrdokornije mrlje sa podova.
Objavljeno u Uređaji |